Gæstefordele

med familien til bowling

Høj standard

Som gæst i vores medlemscentre kan du forvente en høj standard, som vi sætter stor fokus på at opretholde. Det er vigtigt for os, at alle går fra vores centre med en god oplevelse, og vi lægger stor vægt på den service, vi tilbyder. Fælles for alle vores centre er den store passion for kundeservice. Din garenti for en god oplevelse med bowling.

Find os i hele danmark

Da vores centre er placeret overalt i Danmark, er det nemt at finde et center nær dig. Alle vores centre tilbyder aktiviteter for alle, om man besøger os til børnefødselsdag, sidste skoledag, julefrokost, familiesammenkomster eller firmaudflugt. Vi tager imod store, såvel som små grupper, og har plads til unge såvel som ældre. Vi tilbyder også pensionist-, bredde- og elitebowling.

bowling for børn

Din oplevelse i centrum

Vores personale vægter din oplevelse højt, og står klar til at modtage dig og byde dig velkommen i vores centre rundt i landet. Vi sørger for en god madoplevelse med kolde drikkevarer, og lader dig ikke gå sulten herfra.

Book nu

Book din næste aftale direkte i et af vores centre. Besøg fanen ‘medlemscentre’ og find centeret nærmest dig. Vi håber at se dig!